Bot Telegram dla kanałów i grup

Uzgadniaj przypięcie i zachowanie reklamy w Telegramie

Podczas aktywacji zadania reklamowego powiadomienie dla klienta może zaproponować przypięcie lub zachowanie postu bez automatycznego usuwania, jeśli tych opcji jeszcze nie ustawiono.

Opcje publikacji reklamy

Co możesz zrobić

  • Pokazuj odpowiednie opcje reklamodawcy przypisanemu do zadania.
  • Otwieraj gotową prośbę do administratora przez „Skorzystaj ze wskazówki”, gdy kontakt jest dostępny.
  • Powiąż rozmowę z właściwą publikacją reklamy.

Jak skonfigurować

  1. Utwórz zadanie i przypisz właściwego reklamodawcę.

  2. Przed aktywacją sprawdź ustawienia przypinania i automatycznego usuwania.

  3. Aktywuj zadanie. Powiadomienie dla klienta może zaproponować przypięcie, gdy jego czas wynosi zero, oraz zachowanie postu, gdy automatyczne usuwanie jest włączone.

  4. Uzgodnij z klientem żądaną opcję i cenę, potem zmień ustawienia zadania i sprawdź następną publikację.

Wymagania i ograniczenia

  • Wyzwalaczem jest aktywacja zadania, a nie potwierdzenie, że reklamodawca obejrzał opublikowany post.
  • „Skorzystaj ze wskazówki” wymaga dostępnej nazwy użytkownika administratora, aby otworzyć gotową prośbę w prywatnym czacie.
  • Oferta nie dowodzi płatności ani nie oznacza automatycznej akceptacji. Ten proces nie gwarantuje sprzedaży ani automatycznego przypomnienia o przedłużeniu reklamy.

Co otrzymuje reklamodawca

Wiadomości demonstracyjne z Telegrama. W przypadku długich powiadomień pokazano dolną część. Linki i przyciski służą do demonstracji.

Raport z linkami do postów

Raport z linkami do postów

Propozycja przypięcia

Propozycja przypięcia

Opcja bez usuwania

Opcja bez usuwania

Obie opcje w jednym powiadomieniu

Obie opcje w jednym powiadomieniu

Pytania i odpowiedzi

Czy przyjęcie porady automatycznie obciąża klienta?

Otwiera prośbę do omówienia z administratorem. Potwierdź płatność i ustawienia w zwykły sposób.

Czy obie opcje będą zawsze wyświetlane?

Nie. Propozycje zależą od tego, czy przypinanie i automatyczne usuwanie są już ustawione.